stavby a rekonstrukce budov

Kontaktujte nás

+420 602 544 402

Sídlo společnosti:
Elekom a.s.
Žešov 99, 796 01 Prostějov
E-mail: elekom@elekom.cz

Pobočka Praha:
Na Vypichu 1214/12
162 00 Praha 6 - Břevnov 
Mobil: +420 602 544 402
E-mail: musil@elekom.cz

Pobočka Ostrava:
Stanislavského 356
721 00 Ostrava-Svinov
Tel./fax.: +420 596 967 983
Mobil: +420 603 410 108
E-mail: koutny@elekom.cz

ikona Informace o zpracování osobních údajů

V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů - dále jen „Nařízení“ nebo „GDPR“) Vás na této stránce informujeme o tom proč, kdy, jak a jaké osobní údaje zpracováváme.

ikona Kdo zpracovává Vaše osobní údaje

Správcem Vašich osobních údajů je Společnost Elekom, a.s., se sídlem Žešov 99, 796 01 Prostějov, IČ: 60733977, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, sp.zn.. B 6342, dále jen „ELEKOM“.

Společnost ELEKOM nemá povinnost jmenovat pověřence na ochranu osobních údajů, přesto nás v případě jakýchkoli dotazů týkající se ochrany osobních údajů můžete kontaktovat na emailu rendova@elekom.cz, nebo prostřednictvím telefonu na čísle: +420 602 527 275.

ikona Rozsah, účel a doba zpracování osobních údajů

Abychom mohli vést zákonnou i smluvní agendu, mohli jsme efektivně pracovat a kontaktovat Vás, zpracováváme osobní údaje pro zde uvedené Účely zpracování.

Není Vaší povinností nám poskytnout Vaše kontaktní údaje (telefonní číslo, e-mail), bez nich však nemůžeme s Vámi lépe komunikovat. Tyto kontaktní údaje jsou námi zpracovány pouze po Vašem předchozím souhlasu (pokud je neobdržíme od Vašeho zaměstnavatele z důvodu vedení smluvní agendy). Bez ostatních, osobních údajů, nemůžeme řádně plnit zejména naši zákonnou a smluvní povinnost.

Při naši práci nedochází k automatizovanému zpracování osobních údajů.

ikona Komu předáváme osobní údaje

Osobní údaje mohou být předávány orgánům veřejné moci, jiným správním orgánům. Některé osobní údaje mohou být zpřístupněny také externím dodavatelům (externí účetní, externí správce sítí, externí právní kanceláři, exekutorským úřadům - za účelem vymáhání naší pohledávky).

Osobní údaje nepředáváme do třetích zemí nebo mezinárodní organizaci.

ikona Zabezpečení Vašich osobních dat

Dbáme na bezpečnost osobních dat, které nám předáváte. Proto jsme přijali dostatečná technická a organizační opatření, abychom Vaše data dostatečně chránili s ohledem na závažnost jejich zpracování. K Vašim osobním údajům, které jsme od Vás získali, nemá přístup žádná neoprávněná osoba a nepředáváme je bez Vašeho souhlasu dalším subjektům pro další zpracování, pokud to nevyžaduje zákon, nebo v případě ochrany našich oprávněných zájmů.

ikona Webové stránky

Pokud přistoupíte na naše webové stránky a prohlížíte si je, zpracovává následující protokolové soubory společnost Pavel Kozelek, IČO: 46090720, se sídlem Bělá 107, PSČ 747 23 a ukládá je na svých serverech. Mezi informace, které ukládá, patří:

Tyto informace zpracovává pouze pro účely naší právní ochrany po dobu maximálně 10 let.

ikona Soubory cookies

Když navštívíte naše webové stránky, jste informováni, že využíváte soubory cookies. Více informací se dozvíte v Prohlášení o použití cookies a možnosti zamezení použití.

ikona Vaše práva

Máte právo požadovat přístup k Vašim osobním údajům, tedy abychom Vám sdělili, jaké údaje a jakým způsobem o Vás zpracováváme.

V případě, že budou Vaše osobní údaje zpracovávány v neaktuální podobě, máte právo požadovat jejich opravu. Osobní údaje, které bychom zpracovávali nad rámec naší zákonné povinnosti, můžeme na Vaši žádost vymazat, nebo popř. omezit jejich zpracování, pokud je to nezbytné pro zajištění souladu zpracování osobních údajů s Nařízením. Proti zpracování osobních údajů máte právo rovněž vznést námitku. Máte právo na přenositelnost osobních údajů, pokud je to právně možné a z hlediska IT techniky proveditelné.

Žádost můžete poslat elektronicky na shora uvedené e-mailovou adresu, písemně na adresu sídla společnosti ELEKOM, popř. na shora uvedenou e-mailovou adresu. Součástí přijetí žádosti je ověření totožnosti žadatele z důvodu ochrany jeho osobních údajů.

Způsob ověření totožnosti:

  1. Přijetí žádosti datovou schránkou z datové schránky subjektu údajů
  2. Přijetí žádosti prostřednictvím e-mailu s platným kvalifikovaným elektronickým podpisem
  3. Ověřením totožnosti na podatelně společnosti ELEKOM při podání žádosti
  4. Listinná žádost je podepsána ověřeným podpise

Máte právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů - www.uoou.cz, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, tel.: +420 234 665 111 (ústředna). Budeme však rádi, když se s Vašimi dotazy obrátíte přímo na nás.

ikona Účely zpracování osobních údajů

*Společnost ELEKOM má stanovené lhůty pro uchování a zpracování osobních údajů plně v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě, a o změně některých zákonů a dále v souladu se zvláštními předpisy tak, jak je uvedeno výše v tabulce.

ikona Prohlášení o použití cookies a možnosti zamezení použití

Naše webové stránky používají technologii cookies. Cookies využíváme k tomu, abychom zabezpečili kvalitu našich služeb a lépe porozuměli tomu, jak návštěvníci našich stránek stránky používají. Cookies jsou malé datové soubory, díky kterým si navštívené webové stránky pamatují úkony a nastavení, které návštěvník při práci s nimi provedl. V cookies máme uloženy preference uživatelů a s jejich pomocí sledujeme uživatelské trendy a to, jak se lidé na našich stránkách chovají a jakým způsobem si je prohlížejí. Cookies nepředstavují nebezpečí, mají však význam pro ochranu soukromí. Cookies nelze použít pro zjištění totožnosti návštěvníků stránek ani ke zneužití přihlašovacích údajů.

 

Souhlas s ukládáním cookies

Většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje. Používáním našich webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies. Pokud nesouhlasíte s použitím cookies můžete je omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče. Informace o nastavení konkrétního prohlížeče naleznete na uvedených adresách:

Aktuálně: